Sociale medier som bindeled

Den nye afdeling 30 har holdt sit første afdelingsmøde

tekst og foto af Dorit Strandgaard

Den 10. oktober 2011 fik Pilevangens beboere mulighed for at deltage i det første afdelingsmøde med Brabrand Boligforenings ansatte, hvor man kunne se, hvem der har hvilke funktioner i forhold til Pilevangen. Dagsordenen på mødet var lang, og mange af beboerne kom for at stemme om, hvorvidt der måtte holdes hund og kat og campingvogne, og en bestyrelse blev etableret med stor interesse.

Facebook som kommunikation
På trods af at afdelingen er lille og helt ny, så har mange af beboerne via to vejfester allerede formået at få ca. tredjedel af beboerne ind på Facebook, så man sammen kan debattere om alle mulige ting, og planen er så, at Pilevangen med den nye bestyrelse skal have en hjemmeside op, som vil hedde: http://www.pilevangen.blogspot.com/.

Derudover vil Pilevangen gerne have et beboerhus, men udsigterne til dette er ikke til stede, da afdelingen er for lille. Om få år vil der dog være et fælles beboerhus, som vil blive placeret på Pilevangens ulige side, som ejes af Århus Omegn og Alboa. Her det vil være oplagt at kunne leje sig ind.

Vinteren over Pilevangen
Da der er en ny type varmesystem med solceller i Pilevangen, er man spændt på varmeprisen, idet der ikke er nogen radiatorer, men kun gulvvarme. Det kan være svært at vænne sig til den nye energikilde og vide, om solcellerne har bidraget godt, da solcellerne trods diffus lys stadig er funktionelle.

Vinteren er begyndt, og sociale aktiviteter holdes ikke ret meget før til foråret, idet der ikke er noget fælles sted at mødes, men en ting er sikker: beboerne vil gøre alt for at holde sammen.

I næste nummer af Skræppebladet vil der blive fortalt noget mere om varmesystemet på Pilevangen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt