Afd. 1: Efter sommerferien

Afdeling 1 – Hans Broges Parken

Budget, betalingsvaskeri, renovering – husk afdelingsmødet

af Inger Bloch – illustration af Jesper Ankjær

Afdelingsbestyrelsen har 13. august 2012 afholdt sit første møde efter sommerferien. Her blev der bl.a. talt om budgettet for 2013, som skal fremlægges til godkendelse på afdelingsmødet den 10. September. I den forbindelse blev der aftalt et møde mellem bestyrelsen og regnskabschefen for at få afklaret nogle spørgsmål.

På bestyrelsesmødet var der også en diskussion om indførelse af betalingsvaskeri – dette vil angiveligt medføre nogle besparelser på el, vand og maskineri.

Der blev også talt en del om renoveringen/helhedsplanen. I har alle fået en ”Status på renoveringen” i jeres postkasser. Bestyrelsen har nogle spørgsmål til denne status vedrørende formuleringen af nogle af punkterne, som ikke er stemt af med beboerne. Endvidere er der spørgsmål til tidsplanen.

Afdelingsmøde mandag den 10. september
I opfordres til at møde op til beboermødet, hvor disse vigtige temaer vil blive diskuteret foruden den sædvanlige dagsorden med forelæggelse af regnskab, budget og valg.

Almindeligvis deltager ca. 40 beboere i det årlige afdelingsmøde her i afdeling 1. Det ville dog være rart, hvis der i år kommer flere og giver deres mening til kende. Disse sager berører jo os alle og vil komme til at gribe ind i vores daglige liv!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt