En solskinshistorie fra det virkelige liv

Læserbrev

Illustration af Jesper Ankjær

Torsdag d. 11.10 kl. 17 blev vores lille Chihuahua-hvalp på syv måneder stjålet uden for Netto på Jernaldervej af to unge drenge af anden etnisk baggrund. De blev filmet af Netto’s video-overvågning. Vidner, som de også truede, så dem køre mod Bazar Vest og Toveshøj.

Vores datter cyklede straks i Bazar Vest for at spørge folk, om der var nogen, der havde set de to drenge og hunden. Hun blev mødt med stor hjælpsomhed, og mange tilbød deres hjælp. To unge mænd tilbød at køre hende rundt i Gellerup for at lede efter hunden. Efter flere timers leden besluttede de to unge mænd, at min datter skulle have noget mad, da hun da måtte være sulten. De købte mad til hende og ville overhovedet ikke høre tale om, at hun skulle betale for det.

Dagen efter var hele familien i Gellerup/Bazar Vest for at sætte plakater op med  efterlysning og findeløn på hunden.
Lige meget hvor vi kom frem, blev vi mødt  med forståelse og stor omsorg, og rigtig mange tilbød at hjælpe os, både med plakaterne og med at finde hunden. 

Da hunden efter tre dage stadig ikke var fundet, tilbød en god bekendt i Bazar Vest at bruge sit netværk og på den måde måske prøve at finde hunden.
Det lykkedes desværre ikke. Efterhånden var vi ved at opgive håbet, men på tiendedagen blev vi ringet op af en sød dame, som måske havde fundet hunden ved Tovshøjskolen.
Hun sendte et billede via mobiltelefon, og det viste sig at være vores hund. Så blev der stor glæde i familien, især hos vores datter, det er nemlig hendes hund. Damen fik selvfølgelig udbetalt findelønnen på 1.500 kr.

Det, vi har fået ud af denne oplevelse, er, at vi har lært Gellerupparken og dens beboere at kende, og vores fordomme omkring bydelen blev gjort til skamme, som man siger i Danmark.  Vi skylder alle en stor tak for deres hjælp og omsorg. Denne  oplevelse vil vi gerne dele med andre beboere i Brabrand Boligforening.

Tinna Møller Jensen,
Jernaldervej 221A, 8210 Aarhus V
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt