Godt Nytår!

Lad os brænde kalorierne af

Klumme af Uffe Adelørn, beboer Sonnesgården. Illustration af Jesper Ankjær

Efter megen og god julemad er det da ganske dejligt igen at være på ”skånekost” og opmuntrende at opleve, hvordan motionsrummene fyldes af energiske mennesker, der med smil og latter kaster sig over ”torturredskaberne” for at brænde overflødige kalorier af. Der bliver arbejdet, der bliver svedt, og der bliver brugt uanede mængder af energi!

Det sidste er der opfindsomme folk, der har fået øje på!

Kan vi udnytte energien
Fra sædvanligvis velunderrettet og rimelig troværdig kilde oplyses det, at der nu er sat eksperter, ingeniører, læger og sundhedskyndige til at finde frem til en måde, hvorpå denne enorme energireserve kan udnyttes til bedste for beboerne i de forskellige afdelinger.

I en lille afdeling som Sonnesgården afd. 22 produceres der så meget energi, at der burde være rigeligt til det samlede el-forbrug. Ja, en af de udsendte eksperter, dr. F. Alskheden, mener, at der faktisk produceres så meget energi, at der kan videresælges en betragtelig del til naboen, DSB, hvor mange togsæt står opmagasineret af mangel på energi.

Den foreløbige undersøgelse er mundet ud i et forslag om, at energi-producenterne (motionisterne) får tildelt energimærker efter indsatsens størrelse. Disse mærker bruges som betaling for strøm, vand og varme. Ikke-motionister må så fortsat købe sig til disse ydelser, men naturligvis i fællesskabets ånd til stærkt nedsat pris.

Kan Brabrand Boligforening udnytte ideerne
Hvis det viser sig, at endnu flere melder sig som producent (motionist), foreslår ekspertudvalget, at der tilbygges et motionscenter til de enkelte afdelinger, hvilket så betyder, at der også bliver mulighed for, at administrationsafdelingen, inspektører og ledelse kan vise sand beboerdemokratisk solidaritet ved daglig energi-produktion. Det vil i sidste ende betyde, at også administrationsudgifterne kan reduceres betragteligt.

Så nu venter vi spændt på eksperternes yderligere forslag, der ifølge ovennævnte kilde er endnu mere spændende!

Så endnu en gang: GODT NYTÅR!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt