Afd. 30: Beboermødet i Pilevangen handlede meget om husdyrhold

Afdeling 30 – Pilevangen

Mindre brok og derfor hurtigere beboermøde

Tekst og foto af Dorit Barbara Strandgaard

På aftenens beboermøde havde Edwin Juhl den opgave at være dirigent på et møde, der handlede meget om hund og kat og husdyrhold generelt.

Fra afdelingsmødet

Fra afdelingsmødet

Hund og kat – og stakkels Bimse!
Et af de store og vanskelige punkter, som mange af beboerne ville vide noget om, var blandt andet, om man måtte have inde-kat. Det er angivet om boligerne i Pilevangen på Aarhusbolig.dk, at man må have en inde-kat, men ifølge vores inspektør strider det imod det, der står på beboernes lejekontrakter.

Under beboermødet var der en lille anekdote om en Bimse-sag, om en kat, der ikke måtte bo et sted. Men hvad er problemet, hvis det er en inde-kat?

Problemet er, at der har været en diskussion på Pilevangens Facebookside, hvor der yderligere bliver skabt stor forvirring. Debatten på Facebooksiden gør, at nogle af beboerne gerne vil vide, om afdelingen må have inde-kat. På Facebooksiden blev der oplyst, at man godt må holde en inde-kat, da inde-katte bliver betragtet som dyr i bur.

På mødet fastslås det, at man slet ikke må holde kat
Hvad så med dem, der har en inde-kat? I lejekontrakten står der også, at man ikke må holde hund, men dengang afdelingens medlemmer flyttede til Pilevangen, var der alligevel nogle stykker fra afdelingen, som flyttede ind med deres hund.

Nyt medlem i bestyrelsen
Der har været en del udskiftning i bestyrelsen. Et nyvalgt medlem, Per Tirstrup Nielsen, hilses velkommen. Der var ingen nye som suppleanter.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt