Holmstrups digitale vindue

Både beboere og folk udefra besøger flittigt Holmstrups hjemmeside

Af Jens Skriver

Jeg er af den gamle skole og bruger kun internettet til at lede efter bestemte oplysninger, men da jeg af nysgerrighed gik ind på www.holmstrup.net, blev jeg meget positivt overrasket.

Hjemmesiden rummer et væld af praktiske oplysninger om, hvad der sker i Holmstrup, både aktiviteter, afdelingsbestyrelsens arbejde, nyheder, bustider, links til samarbejdspartnere, naboer og meget andet, og så er den nem at orientere sig i, selv for besøgende uden de helt store erfaringer med hjemmesider. Ved nærmere gennemsyn viser det sig dog, at ikke alle oplysninger er opdaterede.

Mange andre er blevet opmærksomme på hjemmesiden. Den er yderst flittigt besøgt, og der er i gennemsnit 120 hits om dagen. Det vil sige, at 120 forskellige har besøgt den.

Bagmanden
Redaktør og ansvarlig for hjemmesiden er Johnny Bendiksen fra afdelingsbestyrelsen. Jeg opsøger ham for at få noget at vide om hjemmesidens baggrund.

Han fortæller, at afdøde Lars Eg i sin tid startede en hjemmeside, men den nuværende er opbygget fra ny af Jacob Toft Pedersen og Helle Friis Pedersen. Jacob er ph.d.-studerende i datalogi, og Helle er datalog. De træder til, hvis der opstår tekniske problemer. Den ligger i WordPress.

Afdelingsbestyrelsesmedlemmer har hver deres særlige fagområde, og Johnny valgte hjemmesiden, fordi det arbejde fint kan passe sammen med hans fuldtidsarbejde. Sammen med sin kone, Rita, arbejder han ved TV2 Vejret, hvor de laver alt det praktiske med at stille udstyr op, træffe aftaler osv.

”Det er lige før, folk vil betale for godt vejr,” siger han.

Arbejdet foregår overalt i landet med en del pauser, og hjemmesiden kan ændres og redigeres alle steder. Johnny laver nyheder til hjemmesiden, når han synes, der er behov for det, og der er altid nyeste praktiske oplysninger.

”Men det skal ikke være min private hjemmeside. Folk skal give besked. Derfor kan opdateringer mangle,” siger Johnny.

En række aktiviteter som Pensionistklubben, Læsehesten, Genbrugsen, Beboerforeningen og afdelingsbestyrelsen kommer altid med ændringer, og Johnny er glad for, at der er en halv snes beboere, som plejer at anmelde fejl.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt