Ny medredaktør på Skræppebladet

Muligheden for at få indflydelse på opsætningen af Skræppebladet har fået Elsebeth Frederiksen til takke ja til at være en del af redaktørteamet

Tekst af Helle Hansen, foto af Birger Agergaard

Skræppebladet har fået et nyt medlem af redaktørteamet. Det er 37-årige Elsebeth Frederiksen, der er valgt i Gellerupparken.

Elsebeth håber at kunne sætte sit eget præg på Skræppebladet

Elsebeth håber at kunne sætte sit eget præg på Skræppebladet

”Jeg har været med til at skrive i Skræppebladet i de seneste tre år, og ved siden af det har jeg i endnu flere år været borgerjournalist på indstikket og bydelsportalen Gellerup.nu, hvor jeg var med på det andet borgerjournalistkursus, dengang projektet hed Aarhusvest.dk,” fortæller Elsebeth, der i foråret blev færdiguddannet som cand. mag. i Østeuropastudier, hvor hun blandt andet lærte at tale serbokroatisk.

”Hvis jeg skulle begynde forfra med at læse i dag, ville jeg hellere have været journalist, fordi jeg kan godt lide at skrive, især reportager fra begivenheder, som jeg selv har deltaget i. Og jeg synes klart, at man har en fordel ved at være beboer og skrive for Skræppebladet, fordi folk hellere vil tale med mig end med en journalist fra Jyllands-Posten. Jeg tror, det er, fordi Skræppebladet har et godt ry.”

Aktiv på mange fronter
Elsebeth kommer fra Lemvig i Vestjylland og endte oprindeligt i Gellerup, fordi hun hurtigt skulle have et sted at bo. Det er over ni år siden. Hun blev glad for at bo i lejligheden på Gudrunsvej og er efterhånden blevet involveret både i afdelingsbestyrelsen, socialudvalget, Livsværksstederne og Samvirket.

Den nye rolle som medredaktør glæder hun sig til løfte sammen med Kirsten Hermansen og Helle Hansen, der pt. er sygeafløser for Hans Esmann Eriksen.

”Jeg vil rigtig gerne være med til at sætte mit præg på bladet og tror, at det bliver spændende at være med til at godkende artikler og beslutte, i hvilken rækkefølge de skal sættes op. Og måske kan læserne allerede i dette nummer se, at der er sket lidt forandringer,” siger Elsebeth, der også har skrevet sin første leder til dette nummer, som hun har været ansvarshavende for.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt