Jeg har aldrig boet et sted, hvor beboerne sviner så meget!!!

Læserbrev

Man smider sit affald, hvor det er nemmest, uden hensyn til, hvordan der kommer til at se ud. Der bliver ikke taget hensyn til, om andre skal se på svineriet og være med til at betale for, at viceværterne rydder op. Det kan ikke være rigtigt.

Jeg har set folk i min opgang smide brugte bleer ud ad vinduet, og jeg indrømmer, at det fik mig op i det røde felt, og jeg talte med store bogstaver. De fik godt nok travlt med at rydde op.

Jeg så nogle smide møbler og linoleum ud til skraldespandene, og jeg gjorde dem opmærksom på, at storskrald skal ned i containeren for enden af Karensvej. De kikkede på mig, som var jeg dybt debil, men eftersom jeg havde set, hvor de kom fra, var de ligesom nødt til at gå ned i containeren med deres affald.

Jeg havde gæster en søndag, nogle venner, som har lejlighed i Mellemøsten. De sagde, at der så meget værre ud her end der, hvor de har deres lejlighed. Så tænker man jo sit.

Jeg synes jo ikke, det kan være så svært at bevæge sig et par skridt længere og smide sin affaldspose i containeren i stedet for bare at smide den på jorden, medmindre man er utrolig doven og ligeglad med, hvordan der ser ud, hvor man bor.

Det er anden gang, jeg bor her i området, og udviklingen i området er mildt sagt chokerende, og det er ikke til den gode side, udviklingen er gået. Jeg boede på Gudrunsvej fra 1975 til 1980. Det var et superfedt sted at være ung, super lækre lejligheder, og alle kendte alle, og der var ro og orden overalt. Der var ikke nogen, der var nervøse for at gå ud efter mørkets frembrud.

Men tilbage til affald og svineri.

Jeg vil ikke hænge nogen etniske grupper ud for svineriet, det er de nok udmærket selv klar over. Men jeg har ikke set nogen danskere smide deres affald andre steder end containeren.

Jeg vil gerne appellere til alle, der bor i vores boligområde:
BRUG SKRALDECONTAINEREN.

Jeg har observeret rotter i området. Jeg vil opfordre beboere, der ser folk svine, til at give varmemesteren besked, så folk selv kan betale for det svineri, de laver, i stedet for at vi alle skal betale for dem, der laver svineriet.

Området mellem Sigridsvej og Karensvej bliver et superlækkert område. Lad os alle sammen passe på det, så det er et sted, vi kan mødes og hygge på tværs af etniske forskelligheder, når det igen bliver sommer.

God jul og godt nytår til jer alle.

Allan Röhl, Sigridsvej
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt