Planeterne fortæller bolig­foreningens historie

Det seneste halve år har boligforeningen oplevet store omvæltninger. Skræppebladet har bedt astrolog Gunhild Weisbjerg kigge på Brabrand Boligforenings horoskop

I dette nummer af Skræppebladet bliver fremtidens nye ledelse i Brabrand Boligforening præsenteret, efter at der i løbet af det seneste halve år er blevet skiftet ud på næsten alle ledende poster.

Det begyndte i maj 2013, hvor udviklingsdirektør Flemming Kristensen nærmest fra dag til dag frivilligt fratrådte. Umiddelbart efter sommerferien kom så beskeden om, at foreningens mangeårige direktør, Torben Overgaard, hen over efteråret ville fratræde sin stilling for at gå på pension.
Ved udgangen af august blev foreningens nyansatte driftschef fyret. Og i det senere efterår blev der sagt farvel til boligforeningens hidtidige administrationschef, Rune Utoft.

Hvad siger planeterne

De mange forandringer i boligforeningens top har i de seneste seks måneder nærmest stået i kø for at komme til. Og det har uden tvivl været en af de mest omskiftelige perioder i den snart 66 år gamle boligforenings historie.

På Udsigten i Brabrand bor astrolog Gunhild Weisbjerg. Hun har i mange år lagt horoskoper for mennesker, der gerne vil høre, hvad planeternes placering betyder for dem.

Skræppebladet har spurgt, om Gunhild Weisbjerg vil prøve at tage et kig på boligforeningens horoskop for at se, om det ville have været muligt at forudse, at perioden ville byde på så mange forandringer. Og måske også komme med et bud på, hvad der kommer til at ske i fremtiden.

Pluto og skæbneplanet på spil

Gunhild Weisbjerg har sagt ja til Skræppebladets udfordring. Og med viden om, at Brabrand Boligforening blev stiftet den 29. april 1948 på en generalforsamling, der blev holdt på Brabrand Kro, er hun gået i gang med at slå streger og trække linjer på horoskopet, som kan være med til at fortælle, hvad planeterne sige.

Og hun kan allerede ved et hurtigt kig på planeten Plutos placering i horoskopet fortælle, at de store omvæltninger på administrationsgangen ikke er overraskende. For Pluto har stået i det 7. hus, der er huset for samarbejde, og her er skæbneplaneten også på vej ind. For øvrigt kan Gunhild Weisbjerg se, at boligforeningens horoskop også viste tegn på udfordringer tilbage i 1976. Det var præcis den gang, hvor boligforeningen var på nippet til at gå konkurs og derfor måtte sælge både Gellerup-centret, kultur-centret og en masse jordarealer fra for at redde skindet.
I næste nummer af Skræppebladet kan du læse meget mere om, hvordan Gunhild Weisbjerg lægger horoskopet og tolker planeternes betydning for Brabrand Boligforening.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2014-01 Februar

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2014-01 Februar side 12
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2014-01 Februar

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data