Undskyld vi roder

Vi bygger veje, og det kommer til at rode

Det kommer tæt på beboerne, når vejprojektet går i gang. Vi kan lige så godt sige det, som det er: Der vil komme rod, støj og støv. For det er ikke til at anlægge nye veje, uden at det giver byggerod.

Der startes op på Gudrunsvej med første etape allerede i april i år, og beboerne på Gudrunsvej vil selvfølgelig kunne både høre og se, at der arbejdes. Men det er kun for en tid.

I de her dage arbejder boligforening og kommunen sammen om at få skabt en så god og tryg byggeproces for alle, der bliver berørt af vejprojektet. Det er først og fremmest beboerne, der får det tæt ind på livet og dagligdagen. Vi planlægger en informationsdag, hvor beboere og andre kan komme og få information og samtidig stille spørgsmål til teknikerne, der vil være til stede.

Her vil vi spørge beboerne, hvilke ønsker og krav de har til information under byggeprocessen, og om beboerne har ønsker til aktiviteter, der midt i byggerodet kan gøre det lettere for alle – både beboere, håndværkere og ansatte i området. Det kunne for eksempel være et mobilt informationskontor med cafe, blot for at nævne et eksempel.

Der vil blive annonceret for arrangementet, så snart en dato er klar – og mere om det i næste nummer af Skræppebladet.

Arkivfoto af Ulrik Ricco Hansen (kun online)

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2014-01 Februar

2014-01 Februar