Nu er vejprojektet gået i gang

I maj kørte gravemaskinerne ind på Gudrunsvej for at gå i gang med at lave nye veje i Gellerupparken. projektet begynder på den nordlige del af Gudrunsvej

Vejprojektet var planlagt til at begynde i april, men blev forsinket, da man ventede på Landsbyggefondens godkendelse af Skema B.

Vejprojektet vil vare de næste cirka fem år. Projektet er delt op i etaper. Første etape er vist med den grønne farve på kortet og varer fra maj 2014 til sommeren 2015. På kortet kan du se, hvornår vi går i gang med de andre etaper.

Klik for at se stort kort

Vi vil løbende orientere om byggeriet, så de beboere, der bliver berørt får besked, før byggeriet kommer tæt på dem. Vi vil uddele information i postkasser, give information på hjemmeside og på Facebook. Og så vil vi invitere til informationsmøder.

Arbejdet med vejene betyder, at der i perioder vil være mere larm i området.

For nogle beboere kan det blive nødvendigt at parkere andre steder, end de er vant til. Det vil vi løbende orientere om, når det bliver aktuelt, og der vil blive sat skilte op, som viser vej til anden parkering.

Der vil stadig være parkering til alle.

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2014-05 Juni

2014-05 Juni side 12