Afd. 1: Hyggesnak i solen

Afdeling 1 – Hans Broges Parken

Intet nyt om renovering og ny varmemester

Af Inger Bloch

En herlig sommerdag var vi nogle beboere, der faldt i snak på Hans Broges Vej. Et ægtepar fra en af blokkene var ved at gøre klar til at køre på ferie med deres campingvogn. De skulle på langtur til København, Stockholm og Oslo. Vi fik lov at kigge ind i campingvognen og se indretningen.

Inden vi sagde farvel til campisterne og ønskede dem god tur, kom vi ind på nogle af forholdene i afdelingen:

Selvom den ledige stilling som varmemester i Hans Broges Parken på det tidspunkt endnu ikke var slået op, efter at Kaj Berg gik på pension, var alle enige om, at vores område alligevel bliver passet godt med hjælp fra vikarer.

Under den videre samtale spurgte en af beboerne, om der var nogen, der havde hørt, hvordan det går med renoveringsplanerne? – Men nej – ingen vidste noget!

Man kan dog i referat fra afdelingsbestyrelsesmødet den 21. maj læse om et møde, der skulle finde sted d. 3. juni, hvor afdelingsbestyrelsen havde nogle spørgsmål til inspektør og teknisk chef. I referatet kan man også læse, at afdelingsbestyrelsen vil drøfte igangsættelse af udskiftning af vinduer på Udsigten med inspektøren – nu kan det snart ikke vente længere.

Men altså: Intet nyt om den samlede renoveringsplan.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt