Afd. 1: Vaskekonens fortsatte klagesang

Afdeling 1 – Hans Broges Parken

Udsigtens vaskeri

Af Gunhild Weisbjerg – illustration af Jesper Ankjær

Jeg har på vegne af 14 hustande i Udsigten korresponderet med afdelingsbestyrelsen vedrørende de utilfredsstillende forhold i vores vaskeri. Utilfredsheden går på, at man ikke er sikret to timers vasketid, trods to timers forudgående reservation. Når en maskine er standset, kan alle og enhver tage ens vasketøj ud og benytte maskinerne.

Det forlyder, at det ikke teknisk er muligt at blokere maskinerne to timer for en bruger. Hvis det virkelig forholder sig sådan, må der gribes til ”andere Methoden”. Der må sættes tydelige skilte op, hvoraf det fremgår, at det ikke er tilladt at tage andre beboeres tøj ud af maskinerne, før de reserverede to timer er overskredet. Det er ikke rimeligt, at man er nødt til at opholde sig i vaskeriet for at bevare rådigheden over den bookede maskine.

Og så må det gerne fremgå af skiltningen, at man som den ”forurettede” kan henvende sig til driftspersonale og søge hjælp der.

I de gode gamle dage, før betalingsautomatikken, kunne man jo bare” trykke maskinen frem”, hvis en anden bruger af vanvare var kommet til at tage ens tid. Og det skete kun af vanvare, ved at man f.eks. havde taget fejl af datoen. Vi respekterede hinandens vasketider.

Den respekt vil vi have tilbage. Der er masser af vasketider, så ingen grund til at bryde ind i andres reservationer.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt