Gellerup.nu og her (sept. ’14)

Det fortæller vi om i magasinet, som beboerne i Gellerupparken og Toveshøj får sammen med Skræppebladet

Af Birger Agergaard

Gellerup.nu er en selvstændig del af Skræppebladet, og den omdeles til beboerne i Gellerupparken og Toveshøj. Du kan også finde alle udgaver på www.skraeppebladet.dk

Gellerup er stærk i foreningslivet – over 65 foreninger er registreret lokalt! Vi fortæller, at den boligsociale helhedsplan gerne vil understøtte foreninger, der har behov for kurser, hjælp til styring og økonomi og så videre.

I samme åndedrag fortæller vi om det nye projekt ”Tryghedsvandringer”, der handler om at udpege steder i Gellerupparken og Toveshøj, hvor der godt kan gøres mere for at skabe tryghed.
Vi har interviewet en tidligere khat-misbruger, som på grund af sit misbrug mistede sin familie. Men historien ender godt, fordi han nu er i fast job og har gode chancer for at vende hjem til familien.

Moskeforeningen har i mange år ønsket at bygge en moske tæt på eller i Gellerup, men Venstre og De Konservative i byrådet spænder nu ben for ønsket med et politisk spil, som kan ende med, at de to partier forlader helhedsplanen.

Både Gellerupparken og Toveshøj har afdelingsmøder i september. Men mens beboerne i Gellerupparken kan slippe for huslejestigninger, ser det ud til, at beboerne på Toveshøj skal af med op til fire procent mere fra 1. januar, på grund af ekstra udgifter.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt