På jagt efter ny chef til kommunikationen i boligforeningen

81 kandidater har søgt om at blive kommunikationschef i Brabrand Boligforening

Af Helle Hansen – illustration af Jesper Ankjær

Hen over sommeren har Brabrand Boligforening søgt efter en kommunikationschef, der skal stå i spidsen for en ny kommunikationsenhed. Den nye stilling blev slået op, fordi den hidtidige kommunikationsmed-arbejder, Pernille Benzon, kort før ferien opsagde sin stilling for at søge nye græsgange.

I annoncen stod der, at der forventes ansat yderligere en medarbejder i 2014, men direktør Keld Laursen siger til Skræppebladet:

”Hvorvidt der er behov for yderligere en medarbejder og i givet fald, hvilke kompetencer vedkommende skal have, vil afhænge af, hvilken kommunikationschef vi ansætter.”

Boligforening og Helhedsplan
Den nye kommunikationschef skal være med til at indfri to overordnede strategiske mål gennem en række kommunikationsindsatser.
Det drejer sig om den daglige løbende kommunikation med boligforeningens beboere, medarbejdere og andre interessenter, som skal styrkes og sikres både gennem den webbaserede kommunikation, sociale medier, pressemeddelelser, events, trykt materiale ol.

Og så er der hele den omfattende kommunikationsopgave, som er knyttet til realisering af Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj. Den indsats spænder fra en langsigtet strategisk målsætning om at ændre Gellerups renommé til en spændende international bydel i Århus til at have en løbende kommunikationsindsats rettet mod beboere og andre interesserede.

Ingen konsulenthjælp
Det er administrationen selv, der står for ansættelsen af den nye kommunikationschef.
Samtalerne vil blive holdt i løbet af august med et udvalg af de 81 ansøgere.

”Vi regner med, at den nye kommunikationschef vil kunne tiltræde pr. 1. oktober,” siger Keld Laursen, der slår fast, at der ikke er tale om en udvidelse af kommunikationsområdet i boligforeningen.

Det er nemlig begge de to nuværende kommunikationsmedarbejdere, der har forladt deres opgave, idet Marianne Stenberg, der tidligere var boligforeningens journalist, i dag har fået ny jobbeskrivelse som projektsekretær for Helhedsplan Gellerup-Toveshøj.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt