Svar til to jernladyer – råt for usødet

Læserbrev

Man må da håbe, at den bemeldte workshop 4/10 for de to sammenfiltrede foreninger FAS og Fritidsforeningen fører til en fremtidig struktur med en noget mere ærlig og åben information om projekter, aktiviteter og pengeforbrug.

Også når det gælder skandaler og fiaskoer, fordi skønmalerier er der nok af, blandt andet her i Skræppebladet.
Hvilket gør det vanskeligt for mange af os, der sidder ude ved kakkelbordene og mazarinkagerne at gennemskue og acceptere det principielle i, at Fritidsforeningens seneste såkaldte ”udflugt” til Djurs Sommerland (2013) angiveligt var præget af ”meget uro”, og at løjerne løb op i en halvstor formue. – Hvorefter alt ”skidtet” blev fejet ind under gulvtæppet.

Ærlig talt, Helle Hansen, tror du ikke, at du roder behovet for sunde fritidsaktiviteter sammen med samfundsproblemer og integrations-lapperi?  –  hvilket i øvrigt fuldt ud snarere bør tilkomme kommunal- og landspolitikerne at udrede.

Fritidsforeningens penge er i hvert fald givet dårligt ud; – for mens jeg sidder og skriver dette læserbrev, så brænder min gamle skole, Gellerupskolen (nu Sødalsskolen(!)).   Akkeja, der findes sandelig mange sære måder at formøble ”fritiden” på, både for dig, Helle, og for ghettoens børn og unge.

Til slut en hilsen til næstforkvinden i FAS, Anette Kjærsgaard:
I oktober-nummeret af Skræppebladet opfordrer hun mig til at skrive i et pænere sprog og til at blive klogere ved at deltage i FAS´ gøremål.
Svar: Nej, ellers tak, det er livet sgu for fucking kort til!

Med venlig hilsen,
Erling Melgaard Jarsbo
Udsigten 13 – Afd. 1


Kære Jarsbo

Goddag, mand, økseskaft. Nu har jeg læst dit læserbrev igennem fem gange – og jeg bliver ved at rode dit kakkelbord sammen med dine teorier om Fritidsforeningen, en udflugt til Djurs Sommerland, integrationslapperierne og branden på Sødalskolen. Men jeg fatter altså ikke sammenhængen.

Måske skulle du bare overveje at melde dig ud af Fritidsforeningen og spare de 10 kroner om måneden.

Som gammel håndboldpige med sunde fritidsinteresser tager jeg det som et kompliment at blive kaldt en jernlady – det er da sødt af dig.
 
Helle Hansen
Gudrunsvej 76. 5. tv.


Kære Jarsbo

Du er barnlig, når du bruger ordet fucking kort og ikke bestiller andet end at brokke dig.

Jeg synes, at du skulle være mødt op til workshoppen.

Anette Kjærsgaard,
næstformand i FAS
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt