Nyt fra administrationen

Nye ansigter og nyt it-system i Brabrand Boligforening

Af Lotte Pape – illustration af Jesper Ankjær

Peter Holm
Peter er pr. 15. marts blevet ansat som HR-konsulent i administrationen. Han kommer fra et job i Post Danmark, hvor han bl.a. har arbejdet med personaleadministration og personale- og organisationsudvikling. Peter overtager stillingen fra vores HR-sekretær, Bente Ryolf, som har valgt at gå på efterløn til maj.

René Ballegaard
René er pr. 1. april blevet ansat som varmemester i boligforeningens nyeste afdeling, afd. 31. Havnehusene. René kommer fra en stilling som ejendomsfunktionær i afdelingerne på Holmstrup Mark, hvor han har været siden 1. juli 2014 – en stilling, vi nu er i gang med at genbesætte.

Nyt IT-system går i luften efter påske
Vi er i fuld gang med at implementere vores nye IT-system, EG Bolig.

EG Bolig er et administrationsværktøj til bolig- og ejendomsadministration, som allerede bruges af en lang række boligselskaber. Når systemet er fuldt implementeret, bliver det administrationens daglige arbejdsredskab. Lige nu er vi i gang med kurser for de administrative medarbejdere.

Selve implementeringen af systemet foregår hen over påsken. Derfor holder administrationen på Rymarken 2 lukket tirsdag efter påske, den 7. april.

Når vi åbner igen onsdag den 8. april, arbejder vi i EG Bolig. Vi håber på tålmodighed fra vores kunder det første stykke tid, da medarbejderne lige skal vænne sig til at arbejde i det nye system.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt