Afd. 4: Gellerupparken får en mindre afdelingsbestyrelse

Afdeling 4 – Gellerupparken

Nedrivning af 192 lejemål i tre blokke reducerer afdelingsbestyrelsen til 13 medlemmer

Af Helle Hansen

Gellerupparken er Danmarks største boligafdeling, og med sine oprindelige 1776 lejemål har afdelingen altid haft landets største afdelingsbestyrelse med 15 medlemmer. Men nu er de tre blokke på Bentesvej revet ned – og antallet af lejemål er røget under 1600. Det betyder, at der fremover kun skal sidde 13 beboere i afdelingsbestyrelsen.

Seks skal vælges
Den nye situation betyder, at der til Gellerupparkens beboermøde torsdag den 23. april kun skal vælges seks nye medlemmer til bestyrelsen, mod normalt otte.

Konkret betyder det, at syv af de otte, der blev valgt på sidste forårs beboermøde fortsætter i afdelingsbestyrelsen endnu et år. Et enkelt medlem af de otte medlemmer er fraflyttet afdelingen i løbet af året, og der er derfor indtrådt en suppleant, som så allerede kommer på valg dette forår.

Fem medlemmer til FAS-Sektion Gellerup
Som noget nyt skal beboerne i Gellerupparken også vælge medlemmer til den nye FAS-sektion Gellerup, jævnfør den nyligt vedtagne struktur for Fritidsforeningen. Langt de fleste beboere i afdelingen betaler 10 kroner om måneden over huslejen i medlemskab.

Der skal vælges fem beboere, som fremover skal være med til at bevilge støtte til foreninger og aktiviteter på baggrund af nogle bevillingsregler, som Fritidsforeningens kommende bestyrelse, der vælges på generalforsamling den 28. maj, skal udarbejde i samarbejde med FAS-Sektioner.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt