Lokalt krimskrams og globale hotdogs midt i Brabrand

Bagerumsmarked i Brabrand

Tekst og foto: Elin Krogh

Parkeringspladsen foran Jobcenter Århus Vest på Silkeborgvej lægger endnu en gang asfalt til det lokale bagagerumsmarked til fordel for Danske Hospitalsklovne

Krimskrams vælter ud af bagagerum og trailere.

Krimskrams vælter ud af bagagerum og trailere.

For 3. år i træk har Henrik Nielsen, der selv bor i Hans Broges Parken, taget initiativ til bagagerumsmarked på parkeringspladen, som i weekenderne ellers fremstår tom og ubrugt foran den grå betonbygning på Silkeborgvej. Et initiativ, som Henrik har fulgt op på, efter at hans søn, Tobias, har været igennem behandling for en øjensygdom på Skejby Sygehus og derigennem stiftede bekendtskab med Danske Hospitalsklovne og ikke mindst den betydning, de har for syge børns ophold på hospitalet.

På baggrund af disse oplevelser udvikler Henrik idéen om et loppemarked til fordel for Danske Hospitalsklovne og støtter dermed deres indsats for syge børn. En stadeplads koster 250,00 kr., hvoraf de 200,00 kr. går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne, og de 50,00 kr. går til diverse omkostninger og markedsføring. Derudover støtter Aura Energi med strøm til Verdens mest berejste Pølsevogn, der sælger kaffe og hotdogs og donerer 10 % af omsætningen til hospitalsklovnene.

Henrik Nielsen er initiativtager til bagagerumsmarked, efter at hans søn, Tobias, blev behandlet for en øjensygdom og mødte hospitalsklovnene.

Henrik Nielsen er initiativtager til bagagerumsmarked, efter at hans søn, Tobias, blev behandlet for en øjensygdom og mødte hospitalsklovnene.

Gør en god handel!
De 35-40 stadeholdere – hvoraf mange er gengangere – tager bagagerum helt bogstaveligt: vender bilen, åbner bagklappen eller traileren, og et skatkammer af gode brugbare ting åbner sig. Der er noget til ethvert behov (også dem, man ikke ved, man har) – her er legetøj, møbler, køkkengrej, børnetøj, bøger, planter og masser af krimskrams til salg. Og så er her en fantastisk god stemning med snik-snak med ”naboerne” og lidt prutten om priserne med kunderne.

Der er allerede sat X i min kalender ud for lørdag 13. juni og lørdag 22. august, hvor der igen er bagagerumsmarked på Silkeborgvej 622.

I skrivende stund er der ifølge siden på Facebook overført 6250,00 kr. til Danske Hospitalsklovne fra dagens arrangement.

For mere info: www.facebook.com/Bagagerumsmarked i Brabrand
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt