Nyt fra administrationen

de første beboere er flyttet ind i havnehusenes familieboliger

Salg af ringvejsareal

Den 30. april kunne vi offentliggøre, at der er indgået en betinget købsaftale med Reitan Ejendomsudvikling om køb af 60.000 m2 jord langs Aaby Ringvej. Der forestår nu en proces sammen med Aarhus Kommune, hvor en række forhold vedr. bl.a. anvendelse og arkitektur skal belyses nærmere. Salget er en del af Helhedsplanen for Gellerup og Toveshøj og får stor betydning på flere planer. Det er første gang, at en privat investor går ind i området, ligesom salget tilfører midler, der bl.a. kan bruges til at renovere boliger for.

Havnehusene – kort ventetid for seniorer

Den 15. maj flyttede de første beboere ind i Havnehusenes 32 familieboliger. Næste etape består af 40 seniorboliger med forventet indflytning den 15. september. Seniorboligerne består af 2- og 3-værelses lejligheder placeret i stueplan og op til 7. sal. Alle seniorboliger har min. én altan/terrasse eller have. Desuden har beboerne i hver opgang adgang til et grønt væksthus på taget af bygningen – et godt udgangspunkt for fællesskab mellem beboerne.

Medlemmer, som er fyldt 55 år, har fortrinsret til vores seniorboliger. Seniorboligerne udlejes ikke til familier med børn. Du kan allerede nu søge om en seniorbolig i Havnehusene, hvis du drømmer om en helt ny bolig med central beliggenhed, en smuk udsigt og et aktivt naboskab. Du søger boligerne på aarhusbolig.dk, hvor du skal søge på afd. 31 – Havnehusene. Der er lige nu kort ventetid på seniorboligerne.

Ny butik åbner i Holmstrup

Duften af friske krydderurter, eksotiske krydderier og spændende saucer breder sig snart fra butikslokalerne i Holmstrup, der tidligere har huset en LokalBrugsen. Der er nemlig indgået udlejningsaftale med Asian Food Aarhus, som åbner dørene til den nye butik den 1. juni. Vi byder Asian Food Aarhus velkommen og håber, beboerne i Holmstrup og omegn tager godt imod butikkens udvalg og ansatte.

Nye medarbejdere

I udlejningen er Hanne Bruun blevet fastansat efter at have været ansat i et barselsvikariat.

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2015-05 Juni

2015-05 Juni side 22