Afd. 22: Så er der mål!

Afdeling 22 – Sonnesgården

Vi holder målene i Sonnesgaarden. Nej, det er ikke venusmålene eller beboernes BMI, det drejer sig om – og vi deltager ej heller i en landskamp med svenskerne. Nej, det er langt mere alvorligt

Tekst og foto af Ib Helm-Petersen

For meget længe siden, da Sonnesgaarden endnu var en byggeplads, udformede man fornuftigvis et sæt leveregler, som udover almindelig pli, god opførsel og empati for sine naboer, angav visse retningslinjer for beboerne i afdelingen.

I disse regler fastsatte man af uransagelige årsager meget præcise højder på de hække, som omkranser haverne i stueplan. For alligevel at tilgodese kreativiteten og mangfoldigheden er det dog tilladt at gå under målet. Ved hækkene mellem haverne er der dog mere vide grænser.

Brev fra boligforeningen
Det er klart, at der i sådant et område ikke må herske det rene anarki, men sund fornuft og samtale klarer for det meste, om der skulle opstå problemer.

Derfor afstedkom det nogen undren for en beboer, Hanne Hansen, da hun fornylig fik brev fra boligforeningen, som i korrekte og formelle vendinger gjorde Hanne opmærksom på, at hendes hæk var nogle centimeter for høj, og at forholdet straks skulle bringes i orden.

Hanne viser på billedet, hvor meget det drejer sig om, og fortæller, at hun netop havde hækken i den højde for at undgå skarpt lys fra biler, som svinger ind på parkeringspladsen.

Da Hannes lejlighed er en af de sidste i rækken, mente hun, at det næppe ville forstyrre synet af helheden, at hun ”gik over målet”.

”Ved almindelig dialog parterne imellem ville man sikkert kunne have forhandlet sig til rette med en løsning, som alle kunne være tilfredse med uden at ulejlige boligforeningen,” siger Hanne Hansen.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt