Instant One slår snart dørene op

Det nye aktivitets- og informationscenter for Helhedsplan Gellerup og Toveshøj er næsten færdigt. Huset åbner meget snart, og alle er velkomne til at kigge forbi

Tekst og foto af Lotte Pape

I hjertet af Gellerup har håndværkere den seneste tid arbejdet hårdt for at få det nye centrum for aktiviteter og information om Helhedsplanen, Instant One, gjort færdigt.

Instant One bliver bygget af store genbrugscontainere, som er malet i en stærk rød farve, så de er til at få øje på. Rundt om bygningens kerne af containere kommer et udendørs, cirkelformet opholdsrum.

Yvonne Buer (t.h.) er ny daglig leder af Instant One, hvor hun får kontor sammen med Vibeke Dam Hansen (t.v.), der er infomationsmedarbejder på Helhedsplanen.

Yvonne Buer (t.h.) er ny daglig leder af Instant One, hvor hun får kontor sammen med Vibeke Dam Hansen (t.v.), der er infomationsmedarbejder på Helhedsplanen.

Kom og hils på
Selv om de udvendige arbejder ikke er helt på plads endnu, så kan man meget snart kigge indenfor i huset og hilse på.

Den 6. december holder vi en fælles arbejdsdag, hvor huset bliver indrettet med inventar og udstilling, og herefter vil huset være bemandet. Man kan blandt andet møde Yvonne, der er ansat til at lede husets aktiviteter det første år.

Hun er uddannet arkitekt og har også stor erfaring som event-skaber. Instant One ligger med den nye kunstgræsbane Arena Vest Aarhus og Gellerupbadet som nærmeste naboer.

Et fælles hus
Det er Brabrand Boligforening og Aar­hus Kommunes Gel­le­rup­se­kre­tari­at, som driver Instant One i fælles­­skab. Entreprenørvirksomheden Ene­mærke og Petersen opfører og ejer bygningen. E&P har netop fået tildelt Aarhus Kommunes integrationspris for en ekstraordinær indsats for at inddrage beboere og skabe nye jobs i forbindelse med renovering af boligblokke.

Stor åbningsfest
I begyndelsen af 2016 bliver der en stor åbningsfest, hvor alle bliver inviteret til en dag med musik, fest og farver.

Allerede i december bliver der fernisering af en fotoudstilling. Datoen annonceres på gellerup.nu og Helhedsplanens facebookside.

Alle i Gellerup, på Toveshøj og i resten af verden er desuden altid velkommen til at komme og få en snak om, hvad der sker nu og fremover – eller bare sige ”hej” til den nye nabo, Instant One.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt