Ny legeplads i afdeling 15

Et cirkus kom på Tværs

Af Poul Erik Nielsen og Ole Ryolf, fotos Ole Ryolf

Lørdag den 9. april blev afdeling 15’s ny legeplads i Gruppe 4 indviet. Der var pyntet med balloner i alle farver, Sara og Mette havde bagt pølsehorn, banankage og chokoladekage, og der var sodavand til alle børn.

Josefine på otte klippede snoren, og så var legepladsen indviet og klar til at blive taget i brug. Det blev den med det samme. Efter en uge med regn og rusk var vejret rigtig flot, så mange børn, forældre og andre voksne var mødt op til den festlige begivenhed. Det samme var Cirkus Tværs fra Brabrand, som underholdt på fornemste vis. Faktisk så fornemt, at afdelingsbestyrelsen allerede har fået en aftale om, at Cirkus Tværs kommer igen i juni næste år, når afdelingen markerer sin 25-års fødselsdag.

Men det holdt hårdt
Det var lidt af en udfordring for firmaet Ledon A/S at få legepladsen færdig til tiden. Ugen op til indvielsen var præget af regn og rusk, så gravearbejdet var besværligt, og en overgang mindede området om et mindre mudderbad. Men fredag over middag kunne folkene melde legepladsen klar.

Stolte som få
Det var en glad og stolt afdelingsbestyrelse, som kunne melde legepladsen klar til brug – som en del af en afdeling, hvor vi synes, det er rart at bo.
Del eller print denne side:   
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt