En kort anmeldelse af årets gang i boligforeningen

Meget nævnes, andet er slet ikke i boligforeningens årsberetningen 2015

Tekst Jens Skriver

Brabrand Boligforenings årsberetning 2015 er velformuleret og præsentabel. Den udsendes til alle medlemmerne af repræsentantskabet inden det årlige repræsentantskabsmøde, men indholdet kan have interesse for alle beboere.

I beretningen fremlægges især boligforeningens visioner inden for arkitektur og byplanlægning, og så er der nogle spændende tal. For eksempel kan man se, hvordan ens afdeling er placeret på hitlisten over pris for leje pr. m2. Begrundelse for afdelingens placering kan man så spørge sin afdelingsbestyrelse om.

Det, der falder mest i øjnene, er måske det, som ikke nævnes. Kontanthjælpsloftet nævnes en passant, men hvem forestiller man sig skal flytte ind i de nye boliger? Hvem har råd til at betale for dem? Hvordan bliver huslejen for de nuværende beboere? Stiger eller falder den? Hvad med pensionisters boligydelse?

Der bruges to sider på Den sociale Helhedsplan, men som eneste konkrete tiltag nævnes, at der er mulighed for at komme i praktik i Verdenshaverne.

Heldigvis lover beretningen informationsmateriale til nye afdelingsbestyrelsesmedlemmer, så der vil forhåbentlig blive taget godt imod nye, der vil tage disse problemer op.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt