Landsbyggefonden på visit i Gellerup

Helhedsplanens velkomstcenter, E&P Huset, skal huse fondens stand til efterårets Almene Boligdage

Tekst Helle Hansen, fotos Chadi Ali Kayed

Dagen før, Aarhus tog hul på Kulturhovedstadsåret, var der fint besøg hos Brabrand Boligforening, der tog imod en mindre delegation fra Landsbyggefonden, der lagde vejen forbi Gellerup.

Besøget fandt sted i Helhedsplanens Velkomstcenter midt i Gellerup, og her fik blandt andet sekretariatschef Birger Kristensen en opdatering på, hvor langt boligforeningen er nået med den store Helhedsplan, som fonden er en af de største bidragydere til.

Landsbyggefonden fik en status på Helhedsplanen.

Landsbyggefonden fik en status på Helhedsplanen.

Rundtur i området
Derefter var der en lille guidet tur rundt i området, hvor fondens medarbejdere selv fik mulighed for at spadsere ned ad den nye Karen Blixen Boulevard og opleve, hvor stort et areal af boligområdet der lige nu er ramt af byggemodning, vejomlægning mv.

Stand i E&P Huset
Til efteråret, anden weekend i september, holder Boligselskabernes Landsforening igen Almene Boligdage. En slags boligselskabernes festival, som finder sted hvert tredje år. Og i 2017 er de tre boligdage blevet placeret i Aarhus i anledning af kulturhovedstadsåret.

Der er tradition for, at Landsbyggefonden altid har en stand med til arrangementet, og i forbindelse med besøget i Gellerup blev det aftalt, at det bliver E&P Huset, der skal danne rammen om Landsbyggefondens aktiviteter i de tre dage i september.

En gåtur på den nye boulevard.

En gåtur på den nye boulevard.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt