Alle legepladser endelig færdige i Skovgårdsparken

Der er altid børn, der leger på de nye legepladser

Tekst og fotos Elsebeth Frederiksen

Skovgårdsparken har tidligere fået en ”forholdsords”-legeplads, som er godt benyttet af børn i begge afdelinger i Skovgårdsparken. Den blev indviet sidste år, hvor der blev klippet bånd, og hvor Ramallah Spejderne kom forbi og underholdt.

Nu er resten af legepladserne også kommet på plads. Denne gang gik det dog mere stille for sig. Bestyrelsesmedlem Lise Klærke fortæller, at der hele tiden er et rend af børn på legepladsen, og da Skræppen var på besøg, skinnede solen, selvom det var lidt koldt. Men alligevel kom der også hurtigt nogle børn løbende og ville lege, da de så kameraet.

”Tag billeder af os,” sagde drengene, mens de hang i tovene eller gik balancegang.

Snart bliver vejret så godt, at børnene kan lege hver dag.
Del eller print denne side:  


En kommentar til
“Alle legepladser endelig færdige i Skovgårdsparken”


 • 1

  Michael Frederiksen skriver:

  Hej 🙂

  “Hele min barndom” har næsten været på den legepladsen el den gamle som var der i 90erne. Det var en super fed og stor legeplads, altid med masser af andre børn. Til gengæld fyldte boldbanerne utrolig meget plads dengang. Så det er helt fantastisk at se, hvordan man har fået legepladsen til at fylde hele området det. Det er virkelig godt tænkt, især med de små stier hvor man kan skate og der er lidt ramper, og så der stadigvæk god mulighed for boldspil.

  Det eneste som skær i mine og sikket også andres øjne, er der store røde “DDR” hus som efterhånden ikke er kønt mere at se på, men det finder man vel en løsning på.

  Men fantastisk nu legeplads, både for en “gammel” bruger og nu for mine børn når vi engang imellem vender tilbage til barndommens gade.

Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt