Utopier i beton

CAFx Gellerup Museum

Gellerup Museum og CAFx byder velkommen til flere dages program, der udforsker forholdet mellem plan og liv i lyset af modernismens og brutalismens arv.
Du kan fra den 27. april til den 31. maj opleve udstillingen Never Demolish, der skildrer omdannelsen af boligbyggeri i forhold til fremtidssikrede boliger. Derudover kan du opleve spændende foredrag og paneldebatter, som for eksempel:

Helhedsplanen til debat
Den 4. maj kl. 17. Der er fri entré.
Vi sætter fokus på danmarkshistoriens største transformationsproces.

Kom til debat om Gellerups storstilede Helhedsplan, der skal binde det udsatte og noget isolerede boligområde tættere sammen med resten af Aarhus. Det ambitiøse sociale og arkitektoniske transformationsprojekt er det hidtil største i danmarkshistorien.

Hvilke idealer, håb og værdier ligger bag den dramatiske make-over? Hvordan passer transformationen ind i områdets historie og de lokales hverdagsliv? Og hvad kan Gellerup bidrage med til resten af Aarhus?

Debatpanel:
Per Frølund, programleder i Helhedsplan Gellerup ved Aarhus Kommune, Zuha Alasadi, arkitekt, Karsten Thorlund, projektleder i SLA og Kristian Bjerring Lauritsen, programleder i Brabrand Boligforening.

Moderator:
Alexander Muchenberger, Instant City.
Adresse: Gudrunsvej 16, 6 th, 8220 Brabrand

Foto: Amalie Vind

Foto: Amalie Vind
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt