Større tryghed i driften

Alle beboere i Brabrand Boligforening kan nu genkende personale i afdelingen på deres ID-kort

Af Niels Hosie, Teknisk chef

Om en medarbejder klipper hæk, kommer på servicebesøg eller løser andre opgaver i folks private hjem, så giver det større tryghed, når der er et synligt ID-kort med billede og navn på medarbejderen. ID-kortet gør det nemlig tydeligt for beboerne at se, hvem de taler med.

Derfor besluttede vi i Brabrand Boligforening at forsyne alle ansatte, som færdes i afdelingerne, med et ID-kort. Denne beslutning er nu effektueret, og alle medarbejdere har fået udleveret et kort med navn, titel og billede. Alle kan således nu identificere sig med ID-kortet, så der ikke opstår tvivl, fx om deres ret til adgang eller øvrige gøren og laden.