Afd. 10: Solrig hygge i Rødlundparken

Afdeling 10 – Rødlundparken

Seniorforeningen holdt sin årlige fest i høj sol

Tekst og fotos Elsebeth Frederiksen

Sker der egentligt noget i Rødlundparken i Harlev, og føler de sig forsømt af Skræppebladet? Ja og nej må svaret være. Formand Aase Christiansen inviterede undertegnede til sommerfest i afdelingen, men understregede også, at de ikke følte sig forsømt. De lever bare i deres egne lille hyggelige verden.

Det blev serveret kolde drinks efter kaffen.

Det blev serveret kolde drinks efter kaffen.

Da jeg ankom til afdelingen en torsdag eftermiddag, var der slået en pavillon op, og der sad en del og hyggede sig. 35 faktisk, oplyste formanden for seniorforeningen, Gretha Munk. Det var også meningen, at der skulle grilles, men det kunne ikke lade sig gøre på grund af afbrændingsforbuddet, så derfor nøjedes de med kaffe, kage, øl og gin og tonic, mens der, efter jeres udsendte var taget hjem, også var aftensmad.

Flot fremmøde
Der er i alt 57 medlemmer af seniorforeningen, så Gretha synes, 35 festdeltagere er fint, men vil dog gerne have flere medlemmer af foreningen. Det koster kun 125 kroner om året at være medlem.
De holder ikke kun fest, men der bliver også afholdt julefrokost og forskellige ture rundt om i landet. Næste gang går turen til Vejle og en tur på Trapholt i Kolding.

Dartspillerne er lidt uenige om, hvor mange point de får, hvis de rammer bullseye.

Dartspillerne er lidt uenige om, hvor mange point de får, hvis de rammer bullseye.

Sport og lege
Der skulle jo ikke kun drikkes kaffe og gin og tonic, så efter de havde slået maver, var de fleste klar på en gang vikingespil og dart. Afdelingen råder over en petanque-bane, men den er for øjeblikket spærret af malere, der er ved at male facaderne i afdelingen.

Selvom det var varmt, gik deltagerne godt til den, og pinde og dartpile fløj gennem luften. De kunne ikke rigtigt reglerne, men det var ligegyldigt, for de havde det sjovt.
Alt i alt en god fest i Rødlundparken og dejligt at besøge afdelinger, der ikke skrives så meget om i Skræppebladet.

Det kræver stor koncentration at ramme alle kegler i vikingespil.

Det kræver stor koncentration at ramme alle kegler i vikingespil.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt