Afd. 11: Odinsgård holder afdelingsmøde lørdag formiddag

Afdeling 11 – Odinsgård

Mødet flyttes, for at flere beboere kan deltage

Tekst Lene Olm, Formand afdeling 11, Odinsgård

Odinsgårds bestyrelse har flyttet beboermødet fra tirsdag den 11. september kl. 17 til lørdag den 22. september kl. 10.

Bestyrelsen i Odinsgård ønsker at fremme beboerdemokratiet, og med afdelingens beboersammensætning giver det god mening at flytte mødet fra en hverdag til en formiddag i weekenden.

Rent faktisk har emnet været oppe allerede for syv år siden på beboermødet, at man ønskede at flytte mødet til weekenden. Bestyrelsen henvendte sig dengang til administrationen, som beboerne ønskede, men fik dengang afslag. Som en lille tilpasning blev mødet så rykket fra kl. 19 til kl. 15, hvor der bliver serveret aftensmad, så beboerne ikke skal hjem efter mødet og kokkerere.

Børnefamilier, enlige med børn, madpakker, lektier, studier og arbejde hænger ikke særlig godt sammen med et beboermøde en hverdagsaften. Så vi er glade for, at vi nu kan indgå i et forsøg de næste tre år for at se, hvad vi kan udvikle et beboermøde til.

Der vil som sædvanligt komme indkaldelse i postkasserne otte dage før mødet. Der er faktisk flere nye tiltag med på beboermødet, som vi håber at få opbakning til fra beboerne.
Vi har ikke på skrivende tidspunkt fundet ud af alle delene i programmet, men det vil være oplagt, at der bliver serveret lækker brunch. Vi plejer ikke at gå sultne fra vores beboermøder.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt