Og barnets navn er… Aarhus Kollegiet

Den nye ungdomsby i Gellerup er opkaldt efter Århus. Studerende kan snart skrive sig op til indflytning til august

Tekst og foto Helle Hansen

Endnu ligner det ude fra Karen Blixens Boulevard stadigvæk en byggeplads, men indenfor er der travlhed med at få gjort klar til, at de unge studerende efter sommerferien kan rykke ind i den første halvdel af den nye ungdomsbydel i Gellerup.

Der er altan til alle boligerne.

Der er altan til alle boligerne.

Kollegiet, der bliver afdeling nummer 32 i Brabrand Boligforening, har fået navnet Aarhus Kollegiet. Det er foreningsbestyrelsen, der har valgt navnet, begrundet i et ønsket om at signalere, at Gellerup er en del af Århus (Skræppebladet skriver Århus med bolle Å red. sek.).

Det er cirka 190 kollegieværelser, halvdelen af hele projektet, der skal stå klar til udlejning efter ferien. Og det er lige om lidt muligt at skrive sig op til en studiebolig via Kollegiekontoret, oplyser administrationschef Susanne Witting.

Administrationschef Susanne Witting viste i påsken boligforeningens nyeste boliger frem, som studerende snart kan skrive sig op til. Kollegieværelserne har hver sin altan.

Administrationschef Susanne Witting viste i påsken boligforeningens nyeste boliger frem, som studerende snart kan skrive sig op til. Kollegieværelserne har hver sin altan.

Åbent hus i demomodel
Anden påskedag blev der holdt åbent hus i en demomodel af et kollegieværelse i en container, der er stillet op på arealet uden for E&P Huset lidt længere nede ad boulevarden, og her kiggede mange nysgerrige påskegæs-ter forbi.

Kollegieværelserne er hver især indrettet med et lille badeværelse og et lille tekøkken, og så findes der også et dobbeltfløjet skab på hjul, som kan flyttes rundt på værelset. Derudover har alle værelserne i det nye kollegie hver sin altan.

Demomodellen er med til at give et godt indtryk af mulighederne for at indrette et kommende lejemål.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt