Gellerup besøger Godsbanen  

Lige nu kan aarhusianerne opleve en lille flig af Gellerup midt i Aarhus C. Boligforeningens demo-bolig står nemlig på Godsbanen, hvor den er åben for alle, der vil høre mere om Gellerup og boligforeningens forskellige lejligheder

Tekst Mette Sejthen, kommunikationsmedarbejder i Brabrand Boligforening

Frem til marts er Gellerup på besøg på Godsbanen. Boligforeningens demo-bolig – en 40-fods container, indrettet som en 1:1-model af et værelse på det nye Aarhus Kollegiet – har nemlig holdt flyttedag.

Den står nu på rampen ved spillestedet Radar på Godsbanen, hvor besøgende kan få en virkelighedstro oplevelse af, hvor lækkert man kan bo som studerende i Gellerup – og viden om, hvad der sker i bydelen.

Aarhus er nysgerrig
Demo-boligen er åben hver torsdag eftermiddag og ved større events som fx Godsbanens populære genbrugsmarkeder. Her tager medarbejdere fra Brabrand Boligforening imod interesserede og uddeler materiale om boligforeningens forskellige lejlighedstyper.

Men de fortæller også om Gellerup og om de mange nye tiltag i bydelen, som resten af Aarhus bør kende til.
Og der er heldigvis både interesse og nysgerrighed blandt de besøgende.

Åbent hus i februar
Dermed er den iøjnefaldende demo-bolig ikke kun reklame for det nye kollegium. Den er også en kanal for budskabet om, at Gellerup spiller en vigtig rolle i den samlede udvikling, som Aarhus oplever i disse år.

Ved Habengut Marked tidligere i januar blev de besøgende således inviteret til åbent hus i Gellerup lørdag d. 8. februar. Her vil der være fremvisning af ledige boliger, og alle interesserede kan gå med på en spadseretur i området med informationsmedarbejder Chadi Ali Kayed som guide.

For Gellerup opleves bedst – i Gellerup!
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt