8.220 Ideer fortsætter med at spise

Et halvt hundrede deltagere ved besøget i Fællesgartneriet i Årslev. Næste arrangement er ved True Skov

Af Helle Hansen, Gellerup Fællesråd

Hvem skulle have gættet, at der ned ad en stikvej i Årslev ligger den skønneste plet med udsigt over Årslev Sø. Men det fandt alle deltagerne i Gellerup og Brabrand-Årslev Fællesråds 8.220 Ideer, der binder sammen-middage ud af, fordi at spisearrangement lå placeret i et af de store nedlagte drivhuse, som i dag danner rammen om Fællesgartneriet i Årslev.

Fællesgartneriet er et sted, hvor medlemmer hver får deres lille lod, hvor de kan dyrke, hvad de vil. Og det gør de; tomater, agurker, græskar, meloner og blomster og meget andet, som skabte en sand grøn oase i det gamle drivhus.

Middagen, der blev serveret, var en vegetarisk bønneret leveret af Faour fra Smag a la Gellerup. Og så havde deltagere selv medbragt salat til et fællesbord, så det blev et rigtigt gilde.

Omkring 50 børn og voksne deltog i spisningen i fællesgartneriet.

Omkring 50 børn og voksne deltog i spisningen i fællesgartneriet.

Kom og hør om True Skov
Mandag den 16. september finder næste 8.220 Ideer-spisning sted med fokus på True Skov.

Arrangementet, er det fjerde i rækken af ”8.220 Ideer-spisninger”, hvor der skabes møder på tværs af postnummeret 8220 i sommeren 2019. Det foregår i forbindelse med Brabrand Kulturuge – og alle nysgerrige er velkomne. Når vi har hilst på hinanden og spist lidt mad, kan du høre nyt om de mange planer, der er med det nye store skovanlæg i den vestlige ende af 8220.

Mødested er hos Buus Anlægsgartnere, Rætebølvej 6, 8220. Det koster 20 kroner at spise med. Der er plads til 60 deltagere efter først til mølle-princippet: Tilmelding på hhmh65@hotmail.com – skriv ”8.220 ideer” i emnelinje – eller tilmeld dig på Facebook-begivenheden på ”8.220 Ideer, der samler Brabrand, Årslev og Gellerup”.

Gellerup Fællesråd og Brabrand-Årslev Fællesråd har fået støtte af Genlyd.dk-puljen til fællesspisningerne.

Omkring 50 børn og voksne deltog i spisningen i fællesgartneriet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt