Følg livet i Gellerup på DR1 fra sidst i september

I 180 dage har fire danske familier boet i Gellerup ogToveshøj, nu skal hele Danmark se med

Tekst Helle Hansen, foto DR

Onsdag den 25. september klokken 20.45 er der premiere på tv-serien ”180 dage i Gellerup” på DR1, og så kører livet i Gellerup ellers over skærmen i de næste seks uger. Hver gang a 45 minutter, som fortæller om, hvordan det har været for de fire familier, som helt frivilligt har meldt sig til at være med i et DR-eksperiment.

Er væk igen
Umiddelbart efter nytår rykkede de fire familier ind i hver deres lejlighed – tre i Gellerupparken og et enkelt hold på Toveshøj. Næppe var de landet, før de blev sat i sving med at skulle opfylde deres aftale med DR om at levere 30 timers frivilligt arbejde om måneden i en eller anden aktivitet i området.

Og de i alt syv medvirkende nåede langt omkring, det vil tv-serien afsløre. De nåede blandt andet Cirkus Tværs, Verdenshaverne, Gellerup Museum, Oliven Spejderne og meget, meget mere.

Når tv-serien går i gang, så er det tre måneder siden, at optagelserne til programmet blev afsluttet – og tre måneder siden, at familierne rykkede ud af de lejligheder, DR havde lejet til dem. Men hvor bor de så i dag? Ja, det må du se tv-serien for at få svaret på.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt