Deltag og vind med Skræppebladet 50 år

Flere spændende konkurrencer i hele jubilæumsåret, hvor alle kan være med

Af Ulrik Ricco Hansen

Et af Danmarks ældste beboerblade, Skræppebladet kan i disse dage fejre, at det første blad udkom for 50 år siden. Alle årene har det været drevet af beboere, som frivilligt har lagt liv og sjæl i bladet.

Nu inviteres du som beboer og læser til også at lægge lidt sjæl i bladet. Det kan du gøre ved at deltage i en eller flere af de mange konkurren­cer med fine præmier. Vær med fra starten, og få de bedste chancer for at vinde. Der er lø­bende præmier i hvert nummer af Skræppebladet.

Alle konkurrencerne løber i hele jubilæumsåret – husk, at frist for deltagelse i hver runde er samme dag, som der er deadline. Alle kan være med. Læs nærmere om præmier og konkurrencebetingelser på Skræppebladets hjemmeside.


Konkurrence:

Bliv opdateret og vind


Vær blandt de første, der læser de nye udgivelser og artikler.

Tilmeld dig Skræppebladets nyhedsbrev, og få nyhederne fra Skræppebladet direkte i din mailboks på skraeppe­bladet.dk/nyhedsbreve.

Vi trækker ved hver udgivelse lod blandt alle, der modta­ger nyhedsbrevet, og som har klikket på et link til Skræp­pebladets hjemmeside. Hvis du allerede modtager Skræppebladets nyhedsbrev, så husk at åbne mailen, og klik dig ind på hjemmesiden – så er du måske blandt de heldige vindere.Konkurrence:

Hashtag Skræppebladet


Tag Skræppebladet med på dine sociale medier, og vind.

Skriv om dine beboeroplevelser, eller upload foto og marker med hashtag #skraeppebladet på Twitter, Instagram eller Facebook. Redaktionen udvælger løbende de mest interessante og afholder til sidst en afstemning, hvor de bedste får præmier. Du kan også bruge #skraeppebladet50.


Konkurrence:

Jubilæums-quiz


Kan du gætte årstal?
Skræppebladet har været i arkivet og fundet overskrifter og citater fra tidligere udgaver.

Kan du gætte årstallene? Se dette nummers quiz et andet sted i bladet. Svar sendes til redaktionen. Nye citater i hvert nummer fra to forskellige årgange. Præmie i hvert nummer. Vind hovedpræmien til sidst i jubilæumsåret på en samlet ”tipskupon”.

Du kan deltage både i hvert nummer og i den samlede quiz.Fotokonkurrence

Vis dine bedste beboerfotos


Indsend fotos fra din afdeling eller andre steder, som har tilknytning til Brabrand Boligforening. Fotos kan være historiske eller nye. Indsend op til 10 af dine fotos med en lille beskrivelse. De tre bedste fotografer modtager præmie.Skrivekonkurrence

Skriv om emnet ”50 år”


Vi indbyder alle til at reflektere over betydning af ”50 år” og indsende en klumme, et digt, en kommentar eller en kronik.

Der skal på en eller anden måde være en beboerrelevant vinkel, men ellers er der frit slag. De bedste forslag præmieres løbende, og til slut kåres det bedste.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt