Skræppebladet inviterer (igen) til jubilæumsreception fredag den 4. september 2020

Oplev glimt fra Skræppebladets 50-årige historie og mød nogle af folkene omkring ”Skræppen”

Tekst og foto Ulrik Ricco Hansen

Skræppebladets jubilæumsreception i marts blev aflyst på grund af corona-situationen. Men nu prøver vi igen og inviterer dig til en festlig fredag eftermiddag. Det store forsamlingsforbud er, så vidt vi kan se, ophævet, når vi inviterer indenfor i ugen, hvor også Aarhus Festuge løber af stablen.

Den nye dato er fredag den 4. september kl. 14-16. Forenings- og beboerbladet i Brabrand Boligforening inviterer til reception i boligforeningens nye administrationsbygning.
Mød nogle af de nuværende og tidligere personer i og omkring Skræppebladet. Vi byder på en forfriskning og alle er velkomne.

Receptionen foregår i Brabrand Boligforenings nye administration, der ligger lige ved siden af Bazar Vest og Aarhus Kommunes bygning i Gellerup.

Se de gamle udgivelser
De fleste af de trykte blade opbevares i dag på Gellerup Museum, hvor der er fri adgang i åbningstiden til at kigge i de gamle Skræppeblade. I anledning af receptionen henter vi bladene over i administrationsbygningen, så du også her kan forbløffes, forundres og få et smil på læben, når du kigger i 50 års lokalhistorie gennem Skræppebladets verdenssyn.

Udvalgte artikler og andre informationer præsenterer vi på en plancheudstilling. Her kan du bl.a. se glimt fra nogle af de artikelserier, som redaktionen har produceret. Der er også glimt fra udvalgte og markante historier, som Skræppebladet har dækket gennem tiden.

Oplæg og taler
Hør mere om Skræppebladet, redaktionsarbejdet, almene boliger og meget mere, når bl.a. Brabrand Boligforenings formand, Keld Albrechtsen, holder tale, og der er oplæg ved medlemmer af Skræppebladets redaktion. Der er mulighed for rundvisning i huset.

Du kan også smage småkager fra Skræppebladets kendte julebager, Winnie Sehested. Det endelige program er ikke helt fastlagt – så følg med på Skræppebladets hjemmeside, Facebook og Twitter.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt