Tre nye spisesteder åbner i Gellerup

Bagels-bar, pizzaria og restaurant åbner dør om dør på Inger Christensens Gade

Tekst og foto Helle Hansen

Helhedsplanens visioner om erhverv i Gellerup er ved at blive en realitet i det nye Zebra House på Inger Christensens Gade.

Helhedsplanens visioner om erhverv i Gellerup er ved at blive en realitet i det nye Zebra House på Inger Christensens Gade.

Midt under coronakrisen og uden noget videre postyr slog den første butik i stueetagen på det nye Zebra House dørene op onsdag den 22. april. Al-Rayes Pizza og Manakish ligger på Inger Christensens Gade i nummer 96, og her har indehaver Fadi Mohamed til en start måttet nøjes med kun at sælge take-away.

I nabobutikken i nummer 94 har Bagel King, en sandwichbutik, i længere tid haft annonceret, at dørene ville blive åbnet mandag den 4. maj med masser af gode åbningstilbud. Også her er der taget foranstaltninger for corona-smitten, således at der max må være tre kunder i butikken ad gangen, Det har teamet Bagel King på Facebook annonceret til sine allerede over 1000 begejstrede følgere.

I hjørnelokalet i nummer 98 ud mod Karen Blixens Boulevard afslører tre papirskilte foreløbig kun, at der snart åbner en ny restuarant ved navn Zyara. Et kig ind ad vinduerne afslører, at der stadig kun er ved at blive indrettet.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt