Afd. 31: Altankoncert i Havnehusene

Afdeæling 31 – Havnehusene

Musikken svingede i gården i afdeling 31 på Aarhus Ø

Tekst Helle Hansen, fotos Bo Sigismund

En skøn majaften midt under coronakrisen lød der en onsdag aften dejlig musik ud fra Havnehusenes gård på Bernhardt Jensens Boulevard. Det var gårdsangerne Sue og Dan, der gav coronakoncert og spillede på hatten, som nu til dags betyder, at man kan betale med MobilePay.

Gårdsangerne Sue og Dan spillede op en lille times tid, med sange, som Havnehusenes beboere kunne synge med på.

Gårdsangerne Sue og Dan spillede op en lille times tid, med sange, som Havnehusenes beboere kunne synge med på.

Indenfor i gården havde mange af Havnehusenes beboere taget plads på deres altaner, og det samme havde beboerne i Kanalhusene, der ligger i den anden halvdel af gården. Der blev der rigtig sunget med, og samtidig blev der hygget med øl og vin og andet godt. Stemningen var helt på niveau med fællessangsaftnerne på DR1.

Inge Mikkelsen og Tage Hargaard, der bor på anden sal med altan ud mod lystbådehavnen, havde fået lov at låne lidt af underboens terrasse i stueplan og sad og nød en skøn økologisk rosé, mens musikken spillede.

”Ved coronakoncerten for to uger siden sad vi oppe på tagterrassen, men det blev for koldt, fordi det blæste, så nu er vi rykket ned til jorden,” fortæller Tage Hargaard.

Fra altanerne kunne beboerne nyde godt af koncerten.

Fra altanerne kunne beboerne nyde godt af koncerten.

Drømmer om mere kultur på Ø’en
Ditlev Molbæk Nielsen, der er beboer i Havnehusene, er med i foreningen Kultur Aarhus Ø, der står bag arrangementet med coronamusik. Foreningen arbejder for at skabe et fælles kultursted for den nye bydels mange beboere.

Winnie R. Hvas fra afdelingsbestyrelsen fortæller, at forårets to coronakoncerter foreløbig er erstatning for flere af afdelingens planlagte aktiviteter, som desværre er blevet aflyst på grund af corona, det gælder både en dagstur med færgen til Samsø og afdelingens sommerfest.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt