Afd. 6: SOFUS er en institution

Afdeling 6 – Holmstrup

Holmstrups beboerblad vil meget gerne skrive om aktiviteterne

Tekst og foto Jens Skriver

Søren Løkkegaard er klar til at trykke bladet.

Søren Løkkegaard er klar til at trykke bladet.

Holmstrups beboerblad, SOFUS, er kommet trofast siden 1977. Da blev det skrevet på stencils og duplikeret på en spritbrænder. De gamle numre er afleveret til Brabrand-Årslev Lokalhistoriske arkiv på Gellerup Bibliotek. Nu bliver det fotokopieret. Som det sidste nye er det også begyndt at komme i farver, og bladet har en meget dygtig fotograf i Poul Jørgensen.

Mange holmstruppere har i tidens løb været med til at lave bladet. For tiden tager Søren Løkkegaard tjansen. Han siger, at det ikke er så stort et arbejde, som man skulle tro. Manuskripterne sættes ind i en skabelon og trykkes.

”Holmstrup er et velfungerende område,” fortsætter han, ”hvor klubberne hviler i sig selv og fungerer godt. Mange af dem har trivedes i mange år og er gode til at supplere sig op. Det afspejler sig også i SOFUS. Aktiviteterne bruger facebookgrupper, vinduer og opslagstavler til information. Nogle holder interne møder, som godt kunne refereres i SOFUS.”
Omvendt spørger han: ”Hvornår ser vi nogle nye aktive?”

For tiden kan læses i SOFUS
En saltvandsindsprøjtning fik bladet, da Ib Skøt begyndte at skrive om litteratur. Artiklerne bliver læst med stor interesse.

Søren er også meget glad for, at Sven Ove Bøhm beretter om menighedsarbejdet ved Skjoldhøj Kirke. Han er glad for, at der også kommer informationer fra andre steder end Holmstrup. Men han vil naturligvis gerne, at endnu flere skrev til bladet. Især kunne han godt ønske, at afdelingsbestyrelsen brugte bladet.

For nogle er bladet uundværligt. Det er nemt at have kontaktoplysninger og telefonnumre samlet frem for at skulle til at surfe.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt