Afd. 6: SOFUS spørger om skulptur og kunstudvalg

Afdeling 6 – Holmstrup

Boligforeningens direktør svarer også lokale beboerblade

Tekst Ulrik Ricco Hansen. Foto Bo Sigismund

Redaktøren for Sofus, Søren Løkkegaard, stillede et spørgsmål i det lokale beboerblad i Holmstrup: Har Brabrand Boligforening et kunstudvalg og en politik, der lægger vægt på kunst i vores omgivelser?

Åbent spørger han om, ”hvor længe de to skulpturer, som stod på Edwin Rahrs Vej ved Gudrunsvej og Lenesvej, skal være fjernet og stå opmagasineret længere mod syd på motorvejs­kilen (i nogle år nu) og ligne skrammel på en losseplads? For det ser da ud, som om krydset, de var opstillet ved, for længst er blevet lavet færdigt?”

Kunstfond med over 1/4 million kroner
Brabrand Boligforenings direktør, Keld Laursen, svarer Sofus i det følgende nummer i starten af december:

”Boligforeningen har ikke et egentligt kunstudvalg, men der eksisterer en kunstfond med en kapital på p.t. 290.000 kr. Afdelingerne kan ansøge om støtte til kunst i afdelingen, og ansøgningen behandles af foreningsbestyrelsen.

Med hensyn til de to opgravede kunstværker, som står opmagasineret ved Hasle Ringvej, skal der findes en placering i de to afdelinger. Selvom selve lyskrydset er færdigt, kan andre udviklingsplaner i området være en forhindring for genopstilling på de gamle placeringer. Men da magasinarealet skal ryddes, vil kunstværkerne snart blive flyttet.”
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt