Nyt udstyr

Alle beboere i Holmstrup, der har modtaget en kasse eller et kort fra Stofa, skal aflevere det tilbage. Boligforeningen har udsendt SMS til alle beboere om risiko for bøde ved manglende aflevering.

Tekst og foto: Ulrik Dorph-Hansen

Ny box
Hos den nye leverandør er der også brug for udstyr, men oftest på en anden måde.
Både hos Stofa og hos IN-TV kan man modtage den mindste pakke uden særligt udstyr. Der skal blot bruges et antennekabel og et moderne fjernsyn.

Hos Stofa kunne beboerne i Holmstrup via en særlig Stofa-boks og/eller et kort, som sættes ind i fjernsynet, få adgang til ekstra, betalte kanaler.

Hos IN-TV er der også mulighed for at få ekstra, betalte kanaler via kort. Men der er ikke en særlig boks. I stedet anvendes app til en kendt boks: apple-tv eller chromecast.

Dette betyder samtidigt, at alle med IN-TV kan se tv overalt, da appen også kan hentes til mobiltelefoner og tablets. Hos Stofa var dette ikke muligt for modtagere af den mindste tv-pakke.

Playmaker
Appen, der giver adgang til alle tv-kanaler, hedder Playmaker. Den findes til IOS (Apple) og Android (Google).
Med appen kan man tidsforskudt se alle udsendelser, der er blevet vist på sine kanaler den sidste uges tid. Man kan også ”optage” udsendelser og se dem senere.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt