Afd. 3: Afdeling III – siden sidst

Afdeling 3: Skovgårdsparken

Nye ansigter og lidt om verserende sager

af Birgit Fuglsang

Bestyrelsen har måttet sige farvel til Jan Viborg, der er fraflyttet afdelingen, og suppleant Ruth Johansen er trådt ind i bestyrelsen.

Foråret er over os, og der er nu optegnet parkeringsbåse for at komme parkeringer i strid med ordensreglementet til livs. Det betyder selvfølgelig, at DER KUN MÅ PARKERES INDEN FOR BÅSENE!

Afdelingsbestyrelsen har sammen med administrationen taget kontakt til et parkeringsselskab, der gerne vil udføre parkeringsservice i området, hvilket også indebærer eventuel opkrævning af parkeringsafgifter!

Nordsiden er gavlene på Karensvej bliver i øjeblikket renset for alger med mere. Det pynter.

Termoruder: Har du punkterede termoruder, der er uigennemsigtige, kan du kontakte varmemesteren, som vil foretage en vurdering med henblik på eventuel udskiftning.

Det er desværre nødvendigt at minde om, at katte- og hundehold ifølge ordensreglementet IKKE er tilladt i Skovgårdsparken. Når man skriver under på sin lejekontrakt, skriver man selvfølgelig også under på, at man vil overholde de regler, der er vedtaget i afdelingen. Overtrædelse kan betyde opsigelse af dit lejemål, idet afdelingen kører 0-tolerancepolitik! Så måske var det en god ide at kigge ordensreglementet igennem en ekstra gang. Du kan også finde det på nettet www.bbbo.dk.

Husk også, at barnevogne IKKE må stilles i opgangene, et krav fra brandmyndighederne. Varmemesteren kan eventuelt anvise dig et barnevognsrum, der ligger mere bekvemt for dig end det, der hører til din blok.

Vi får ny inspektør. Carsten Falck afløses af Robert Sørensen, og i løbet af foråret skal vores varmemester Lars Ravn på kursus.

Vedrørende renoveringen havde vi forventet en afklaring i starten af februar. Sagen skal af årsager, der ikke er kendt af os, ikke som forventet behandles på byrådsmødet den 20.2.

Afdelingsbestyrelsen holder sit næste møde tirsdag den 25.3. Punkt 1 på dagsordenen er altid: Møde med fremmødte beboere. Er der noget, I vil tale med os om, så mød op. Der er kaffe på kanden.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt