Afd. 3: Nyt fra afdelingen

gode-nyheder-fra-afd-3.jpgAfdeling 3: Skovgårdsparken

Gode nyheder med ønske om god sommer


af Birgit Fuglsang

Grill
Sommeren står for døren. Forhåbentlig bliver den både lang og solrig. Derfor denne reminder om, at der på beboermødet i september sidste år blev indført FORBUD MOD AT GRILLE PÅ ALTANERNE. Lugtgenerne for de omkringboende er altså for store. Griller I udenfor, så vis hensyn. Hold afstand. At grille er hyggeligt, men knap så meget for dem, der ikke er inviteret med til festen.

Maling af opgange
En del – om ikke alle – opgange ser ikke så forfærdelig godt ud og har ikke gjort det længe. Derfor er det nu bestemt, at opgangene skal males. De, der trænger hårdest, får først, og det bliver muligt at vælge farve ud fra et begrænset antal farvekort.

Trappevask
Hidtil har det været sådan, at der ikke blev vasket trapper under personalets ferie og sygdom. I fremtiden vil der også blive vasket under ferie og langtidssygdom, hvilket både personale og beboere vist kun kan hilse velkommen.

Den 24. april har nogle muligvis observeret en lille skare, der ved fyraftenstid, spadserede omkring på området. Og nej: Der var ikke tale om dørsælgere. Det var såmænd blot de fleste af afdelingsbestyrelsens medlemmer med samt vores nye inspektør, Robert Sørensen, på den årlige ‘uderundgang’, hvor vi inspicerede området med henblik på oprydning, etablering af fremtidig affaldssortering mv.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt