Fritids­foreningens sommerudflugt august 2008

Tre fine udflugter for alle aldre

Igen i år har fritidsforeningen stået for sommerudflugten, noget som vi alle betaler til over huslejen, det er bl.a. noget af det, som de 10 kr. på huslejen er med til at betale en stor del af.

I år var der 3 valgmuligheder, Lego, Tivoli Friheden og Skandinavisk Dyrepark.
Til Lego blev der sendt 20 busser af sted, og det hele forgik i god ro og orden, har kun hørt godt om den tur. Til Tivoli Friheden skulle man selv sørge for bussen, og til Skandinavisk Dyrepark var der 1 bus.
Desværre kunne vi ikke komme til Djurs Sommerland i år, noget som også er skrevet om tidligere i Skræppebladet, så det vil jeg ikke komme nærmere ind på. Evt. kan man kigge på www.skraeppebladet.dk og finde gamle numre, der står der mere om det.

Jeg var selv én af dem som tog til Skandinavisk Dyrepark, og der er derfor, at der kun er billeder derfra. Men har du billeder fra turen til Lego eller til Tivoli Friheden, kan de evt. sendes til Skræppebladet, jeg er sikker på, at de gerne vil sætte dem i bladet.

Tilbage til emnet: Det var en pragtfuld dag, med det perfekte vejr, ikke for varmt og ikke for koldt.
Vi var knap 60 mennesker fra BBF, som blev samlet op forskellige steder i Århus, og kørt op til dyreparken, og på trods af at forskellige gps’ere ikke ville have os frem, så kom vi da frem alligevel.

Hvis man ikke helt er klar over hvad Skandinavisk Dyrepark er kommer her en kort beskrivelse af parken. Tag­et fra deres hjemmeside.

”Skandinavisk Dyrepark er en privatejet Dyrepark, Dyreparken har aldrig modtaget støttekroner eller midler fra stat, amt, kommune eller fonde, og al udvikling i Dyreparken er sket ved investering af egne midler og hårdt arbejde”.
”Skandinavisk Dyrepark introducerer en helt ny måde at have dyr i fangenskab – en idé som nu kopieres af andre dyreparker og Zoos. Direktør Frank Vigh-Larsens koncept med at give dyrene masser af plads og bygge en gangbro gennem anlægget for at bringe gæsterne i øjenhøjde med dyrene, er en kæmpe succes!!”

”I Skandinavisk Dyrepark lever der i alt ca. 300 dyr fordelt på 21 forskellige arter. Skandinavisk Dyrepark dækker et areal på i alt 450.000 m2 (45 hektar). Vores dyr har altså MASSER af plads i deres kæmpe store anlæg! Vores anlæg til de store rovdyr er således blandt verdens største og bedste!

Isbjørne-anlæg på 26.000 m2
Brun-bjørne-anlæg på 25.000 m2
Ulve-anlæg på 15.000 m2

Der var masser af muligheder for at opleve dyrene helt tæt på, noget, som man også kan se på nogle af de billeder, som der er med til denne artikel. Desværre kan skræppebladet nok ikke vise dem alle, så jeg har udvalgt de, jeg personligt syntes er bedst.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2008-08 Oktober

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2008-08 Oktober
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2008-08 Oktober

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data