Fritidsforeningens voksenudflugt

Voksenudflugt til Silkeborg søerne, Ny Hattenæs og Himmelbjerget

tekst og foto af Adam Hansen / på fritidsforeningens vegne

27. augutst var Fritidsforeningen på sin årlige voksenudflugt, og denne gang gik turen til Silkeborg og omegn, med afgang fra Århus kl. 8.30. Som altid var der indlagt en lille pause på vejen, hvor der var rundstykker og kaffe. Det gør altid, at stemmebåndet bliver lidt lettere.

Så kom vi til Silkeborg, hvor vi alle skulle have været ud at sejle med Hejren, da det var planlagt, at vi skulle have en lille rundtur på søerne og se nogle af alle de fantastiske huse, som folk havde lavet lige ned til vandet og den flotte natur. Én ting undrede os alle, og det var, hvorfor de store speedbåde?
Man må jo ikke sejle særligt hurtigt på søerne.

Imens at vi sejlede rundt derude, fik skipper en besked om, at der var en person, som var blevet sejlet agterud. Det viste sig, at vedkommende var kommet på den forkerte båd. Det er, hvad der sker, og vi fik da løst det, så de sejlede ham bare ud til Ny Hattenæs, hvor vi stødte til ham lidt senere. Imens vi spiste frokosten, fik vi dagens eneste regnbyge, men at den skulle vare resten af dagen, var der ingen som havde forventet. Så gik turen til Himmelbjerget, hvor vi fik kaffe og kage på Hotel Himmelbjerget, men ikke uden først at have været oppe i tårnet. Vejret var ikke det bedste på det tidspunkt, men det var til at overleve.

Efter kaffen gik turen hjem af igen. Og på Fritidsforeningens vegne vil jeg gerne sige tak for godt humør og håber, at vi ses igen, om ikke andet så næste år, til den næste tur.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt