Slut med Post Danmark i City Vest fra nytår

Post Danmark forsvinder ud af Gellerupområdet og tvinger alle borgere til at hente pakke og postforsendelser i Gl. Brabrand

”Post Danmark har bare optrådt så uprofessionelt i denne sag, at det næsten helt er til at grine af. Det er faktisk tragikomisk,” fortæller en skuffet Helle Hansen, formand for Gellerup Fællesråd og afdelingsbestyrelsen Gellerupparken.
”Først ville Post Danmark slet ikke bekræfte, at de er på vej til at flytte deres postbetjening fra City Vest ned til en postbutik i det nye Rema 1000, som åbner på Stenbæksvej til november. Selv om vi både i Gellerup og Brabrand Fællesråd vidste, at der ikke kunne være tale om andre samarbejdspartnere. Og så ender det med, at Rema 1000 selv afslører aftalen, fordi de annoncerede efter medarbejdere til postbutikken i Lokalbladet”, siger Helle Hansen, som sammen med blandt andet City Vest forsøgte at få Post Danmark til at ændre beslutningen om, at posthuset i centret ikke skulle erstattes af en postbutik.

”Post Danmarks argument for at lukke posthuset i City Vest er flere års konstant fald i omsætningen. Og det er sikkert rigtigt. Men uden overhovedet at kontakte City Vest for at høre om muligheden for i stedet at åbne en postbutik i centret, så gik man ud og fandt Rema 1000, som ligger 1,5 kilometer væk i den forkerte retning ud af byen,” siger Helle Hansen, som sammen med Brabrand Fællesråd fik opfordret Post Danmark til at genoverveje beslutningen om, at der ikke skulle være postbutik i City Vest.

Skinforhandlinger

”Jeg ved, at der er blevet holdt et møde med City Vest. Og jeg har hørt fra centret, at det var et meget positivt møde. Men inden centret nåede at formulere et ordentligt tilbud, så traf Post Danmark deres beslutning om, at der ikke skal være postbutik. Så interessen har nok ikke været særlig stor,” fortæller Helle Hansen.

”Privatkundedirektøren hos Post Danmark, Jørgen Fischer, har i brev til mig, hvor han fortæller om beslutningen om ikke at drive postbutik i City Vest, skrevet, ”at han håber på og ser frem til, at det bliver en tilfredsstillende løsning for kunderne i Brabrand”. Det er da vist kun ham, som ser frem til det,” siger Helle Hansen og fortæller lidt sjovt, at hun forgæves har ventet på svar fra borgmester Nicolai Wammen på det brev, hun for snart en måned siden skrev, hvor hun bad borgmesteren om hjælp.

”Jeg har rykket for svarbrevet på rådhuset. Hvor de siger, at det for længst er sendt. Men det er nok blevet væk hos Post Danmark, så nu sender de det fra rådhuset igen. Jeg har dog endnu ikke modtaget det og tror desværre ikke, at borgmesteren kan stille noget op. Post Danmark er blevet privatiseret, og nu drejer det sig kun om profit og overskud. Service er desværre blevet til en by i Rusland,” fastslår Helle Hansen, der ligesom alle andre borgere i Gellerupområdet fra den 27. november skal hente postpakker og anviste breve hos det nye Rema 1000 på Stenbæksvej i Gl. Brabrand.

Læs også

▮ Skræppebladet, det trykte magasin 2008-08 Oktober

Rating

Synes du om artiklen?

Hjælp Skræppebladet med at blive bedre - giv en hurtig feedback.

  • Øv - ikke god
  • Nogenlunde
  • OK
  • Cool - god artikel
  • Kan anbefales
Klik på en smiley - du kan skifte mening bagefter.
Kommentar

Deltag i debatten og skriv kommentar som vises til alle

Skriv en kommentar

Denne side:

Kilde

Denne artikel er bragt i
Skræppebladet
2008-08 Oktober
i sektionen Artikler

forsiden af magasinet 2008-08 Oktober

©Copyright

Skræppebladet har copyright til denne artikel.

Det er ikke tilladt at kopiere eller viderebringe elementer uden skriftlig aftale.

Den eksklusive copyright tilhører de originale bidragsydere fx skribent og fotograf.

Læs mere om copyright på Skræppebladet

Kontakt

Skræppebladet er forenings- og beboerblad i Brabrand Boligforening

Skræppebladet
Kollektivbyen
Gudrunsvej 78, 2.-3.sal
8220 Brabrand

Se seneste kolofon og kontakt redaktionen for nærmere information om denne artikel.

Web-sektioner

Nyheder

Magasin

Aktiviteter

Afdelingerne

Foreningen

Debat

Mine bogmærker

henter data

Mine seneste artikler

henter data