Afd. 3: Så er vi her igen – nyt fra afdeling III

Afdeling 3: Skovgårdsparken

Renovering og andre projekter

af Birgit Fuglsang

DET UNÆVNELIGE – ’ansigtsløftningen’ – omtales andetsteds i bladet, så nedenstående er blot lidt om rigets almindelige stilling i Skovgårdsparken.

LANGT OM LÆNGE – og det var ikke afdelingsbestyrelsens sendrægtighed, der var årsag hertil, men ’tekniske problemer’, der skulle løses i samråd med kommunen – blev parkeringsordningen en realitet. De gule skilte kom op, og efter en periode med ’begyndervanskeligheder’ fra bilfolkets side, ser ordningen nu ud til at fungere nogenlunde fornuftigt. Vi er kommet en del af de ulovlige og hensynsløse parkeringer til livs. Der er dog stadig forhærdede tidselgemytter, der parkerer ulovligt i ly af mørket og i weekenderne. Afdelingsbestyrelsen noterer sig forholdene og holder løbende evalueringer med P-selskabet.

ÉN FUGL PÅ TAGET … nej, dusinvis af måger, hvis efterladenskaber på størrelse med et A4-ark lander på ens mere eller mindre nypudsede ruder. Det er altså ikke kun af hensyn til ROTTEFAREN, det er forbudt at fodre fugle. Det er også dårligt naboskab!

AFFALDSHÅNDTERINGEN – eller mangel på samme – er også en klassiker. I skrivende stund har jeg kunnet iagttage, hvorledes en af de ansatte fra driftspersonalet nærmest har måttet skrabe affald fra en iturevet skraldepose sammen. Det er ikke just på den måde, vi får mest for de lønkroner, vi giver ud. Og spørger man de ansatte selv, vil de nok med god ret hævde, at de er født til noget større end at skrabe andres affald op!

Månedens ordinære møde i afdelingsbestyrelsen er nu flyttet til 3. torsdag i måneden. Næste møde bliver 26. marts kl. 17.00. Første punkt på dagsordenen er som altid: møde med fremmødte beboere. Der er som sædvanlig frisk kaffe på termoen. Så har du noget, du vil drøfte med bestyrelsen, skal du /I være så hjertelig velkomne.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2021
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt