Svar til Susanne Winther

Svar på læserbrev (Skræppebladet februar 2009)

Kære Susanne Winther
Tak for dit læserbrev. Du har helt ret i, at der er mange positive ting at sige om både Gellerupparken og Toveshøj. Lejlighederne er velindrettede, gode grønne områder og hjælpsomme naboer.

Men du har også helt ret i, at forudsætningen for, at vores beboere kan trives er, at deres hjem ser ordentligt ud, og det har desværre ikke været tilfældet her. Du er flyttet ind i lejlighed, som ikke er blevet sat i stand i tide, og du har heller ikke fået kompensation for den tid, der går, inden din bolig bliver sat i stand.

Det beklager vi. Der er i dit tilfælde sket en fejl, der forsinkede den istandsættelse, som blev aftalt allerede ved synet. Vi har i administrationen kontaktet dig for at give dig den økonomiske kompensation, som du i dette tilfælde er berettiget til. Hvad angår de sidste mindre mangler, som du omtaler i læserbrevet, beder vi dig kontakte Driftskontoret for at få lavet aftale med varmemesteren, så vi kan få dem på plads. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Brabrand Boligforening
Del eller print denne side:  Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT

For at undgå spam skal du skrive bogstaver og tal fra billedet herunder:
(indlæser langsomt)

*
 
 
© 1970-2018
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt