Afd. 4: Rygning forbudt i opgangene

Afdeling 4: Gellerupparken

Beboerne skal slukke smøgen inden de træder ud på trappen. Hård kritik af rygere

af Sebastian Adorján Dyhr

Da rygeloven trådte i kraft for halvandet års siden, blev det samtidig ulovligt for beboerne og deres besøgende at ryge i opgangen, fordi det er en arbejdsplads for boligforeningens ansatte. Men det forbud er tilsyneladende gået mange beboeres næse forbi, så derfor bliver forbuddet nu gjort klart ved skiltning med ”Rygning forbudt”-skilte ved alle indgangsdøre samt i elevatoren.

”Vi oplever dagligt, at der ligger skodder smidt rundt på trappeafsatser. Det tyder jo på, at nogen har røget på trappen. Og der skal vi have stoppet. At nogle beboere overhovedet smider skodderne på trappen, er også noget forbandet svineri.

Det er simpelthen et tegn på, at nogle desværre er fuldstændig ligeglade med, at opgangen rent faktisk er vores alle sammens fælles entré ind til vores lejligheder. Og det er absolut for dårligt, at man behandler sit bosted med så lidt respekt,” raser afdelingsformand Helle Hansen.

”Jeg fatter simpelt hend ikke, hvad der går gennem rygernes hoveder. De er bestemt ikke hensynsfulde”.

Med ”Rygning Forbudt”-skiltningen håber afdelingsbestyrelsen, at alle beboere fremover vil være med til at sige fra over for deres rygende naboer og bede dem om at flytte deres rygning et andet sted hen.
”Og jeg synes bestemt, at man skal ringe på døren og gøre naboen opmærksom på, at man ikke er tilfreds med deres opførsel, hvis det er en daglig oplevelse, at der bliver drysset med skodder i opgangen,” opfodrer Helle Hansen.




Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt