Afd. 4: Nedrivning fra juni 2014

Afdeling 4 – Gellerupparken

Debat om helhedsplan i Gellerupparken

af Birger Agergaard

Der var friske nyheder til de fremmødte beboere på afdeling 4’s afdelingsmøde. Formand Helle Hansen lagde ud med at fortælle, at nedrivningen af de tre blokke på Bentesvej begynder fra 1. juni 2014. Det betyder, at deres genhusningsret træder i kraft 1. maj 2013 – altså om ganske få dage.

Genhusning og tryghedsgaranti rejser mange spørgsmål – også flere end beboerforeningen har været forberedt på, og Helle Hansen erkendte, at for beboerne har ventetiden og tvivlen været utilfredsstillende. Boligforeningen er i kontakt med beboergruppen fra Bentesvej, og der bliver flere møder.

”Vi ønsker, at beboerne skal have den bedst mulige behandling. Vi er i kontakt med Aalborg Øst og Rosenhøj, som har gjort sig gode erfaringer med genhusning, og dem skal vi mødes med,” sagde hun.
Keld Albrechtsen fra foreningsbestyrelsen nævnte, at boligforeningen vil holde personlige møder med alle beboere, som ønsker en samtale, og han nævnte, at ingen kommer til at betale dobbelt husleje, hvis de benytter tryghedsgarantien.

En del fremmødte beboere var i øvrigt stadig imod enhver tale om nedrivning.

Flot regnskab
Afdelingsmødet godkendte i øvrigt et flot regnskab med tre mio. kr. i overskud – det skyldtes altovervejende en bedre forrentning end forventet af den likvide kapital. Til efteråret lægges derfor op til at holde huslejen i ro.
Del eller print denne side:  


Skriv en kommentar til denne side (artikel) LÆS VILKÅR FOR DEBAT


 
 
© 1970-2020
Skræppebladet - E&P Huset - Karens Blixens Boulevard 39 - 8220 Brabrand
| Vilkår for debat | Privatlivspolitik | Kontakt